Despre Noi

Povestea Noastra

Echipa noastra este compusa din personal tanar cu experinta care sta la dispozitie pentru coordonarea evenimentului. Va ofera solutii rapide de organizare, propune meniuri si tematici personalizate si raspunde cu promtipudine solicitarilor Dumneavoastra.

Aroma cafelei de dimineata ! Unul dintre cele mai importante momente ale zilei din viata fiecaruia dintre noi ! Va invitam sa savuram impreuna cafeaua in aceasta dimineata !

Friends House

Restaurant Friends House mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale romanesti la cele internationale. Atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care Friends House intampina si satisface cele mai exigente pretentii.

Friends House

Venirea pe lume a puiului tau drag merita sarbatorita intr-un loc special, un loc in care prima lui petrecere va fi una dintre cele mai deosebite si nu va fi uitata prea curand. Tu ii oferi micutului tot ceea ce este mai bun, inca din primele luni ale vietii, iar noi te ajutam sa pui in practica tot ceea ce iti doresti pentru el!

Friends House